Koerier-Nijkerk

De koerier van Nijkerk

U zoekt een goede, betrouwbare koerier in Nijkerk? Een ervaren specialist die verstand heeft van zijn vak, begrijpt dat hij het visitekaartje is voor uw bedrijf en namens u bij uw klanten komt? Dat komt mooi uit. Wij zijn AVT Logistics b.v. en wij begrijpen wat u nodig heeft in een koerier. Of u nu een pakketzending heeft, een spoedkoerier zoekt of een complete vrachtwagen lading wilt verzenden, bij ons bent u op het juiste adres.

Uw koerier in Nijkerk, welkom bij AVT Logistics b.v.

Een goede koerier in Nijkerk, die ouderwetse service biedt met de modernste vervoersmiddelen. Een brede selectie aan diensten aan kan bieden en ook nog eens beschikt over een groot netwerk. Het lijkt een behoorlijke opgave om die te vinden. Toch is het makkelijker dan u denkt. Wij zijn namelijk die koerier voor Nijkerk en omgeving. Wij kunnen ons onderscheiden op de volgende punten:

  • Stiptheid, altijd op tijd geleverd.
  • Heldere communicatie. Zo melden we het u direct als we hebben gelost.
  • Goed verzekerd, wij beschikken over de benodigde koeriers en transportverzekeringen.
  • Jaren lange ervaring en dus ook de expertise om uw vervoer op de juiste wijze te organiseren
  • Vakkundig transport,door onze ervaring weten onze koeriers heel goed hoe waardevol uw zending is en daarom gaan wij daar ook uiterst zorgvuldig mee om.
  • Track & Trace, al onze voertuigen zijn uitgerust met track & tracĂ© units. Zelfs de partners in ons netwerk.
  • Concurrerende tarieven voor ons sneltransport.
  • Milieubewust vervoer. Ons wagen park is jong, betrouwbaar en zeer schoon. Wij voldoen aan de laatste emissie eisen.

Direct een spoedkoerier?

Bent u overtuigd van onze dienstverlening? Of mogen we een proeftransport voor  u verzorgen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met onze transport experts. U kunt ons bereiken via email: info@avtlogistics.nl of per telefoon op 033 497 39 37. Onze professionals staan 24/7 voor u klaar en wij zullen u snel en naar uw tevredenheid van dienst zijn. Klant- en servicegericht werken staat voor ons op de eerste plaats. De koerier van Nijkerk haalt de zending bij u op en vervoert deze zonder omwegen naar de door u gewenste bestemming. Of u nu een regionaal ritje heeft of een internationaal transport, wij kunnen het voor u verzorgen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan