Koerier-Barneveld

De koerier van Barneveld

Wanneer u een goede en betrouwbare koerier zoekt in Barneveld, bent u bij ons aan het goede adres. Onze ervaren transport specialisten kunnen u met al uw logistieke vraagstukken van dienst zijn. Of u nu een pakketzending heeft, een spoedkoerier zoekt of een complete vrachtwagenlading wilt laten vervoeren, Uw koerier in Barneveld kan het voor u.

Welkom bij AVT Logistics b.v.

Koeriersdiensten lijken allemaal het zelfde te zijn. Toch zijn er wel degelijk verschillen en niet alleen prijstechnisch. Een goede koerier is een echte vakman. Hij weet hoe hij uw zending moet zekeren in zijn voertuig en hij beschikt over de juiste transportverzekeringen. Natuurlijk heeft een goede en ervaren koerier zoals AVT Logistics een jong en modern wagenpark. Zo weten wij dat wij namens u bij uw klant komen. Wij fungeren dan dus eigenlijk als uw visitekaartje bij uw klant. Vanuit dat oogpunt werken wij samen met onze zeer tevreden klanten. Waarom zou u voor onze dienstverlening kiezen:

  • Stipt en correct. Onze koeriers komen de gemaakte afspraken zoals levertijden, altijd na.
  • Heldere communicatie en korte lijnen. Omdat wij een kleine onderneming zijn heeft u altijd een direct en persoonlijk contact. De chauffeur meldt zich bij u wanneer hij uw zending heeft gelost op de plaats van bestemming.
  • Jarenlange ervaring. Onze koeriers hebben on the job trainingen gekregen en werken al jaren in deze branche. Daardoor zijn zij echte specialisten.
  • Track & Trace. Onze voertuigen zijn uitgerust met track & Trace units. Zo weten we altijd waar uw zending zich bevind.
  • Onze tarieven zijn zeer concurrerend te noemen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
  • Geselecteerde partners in ons netwerk. Wanneer wij zelf uw transport niet kunnen uitvoeren kunnen wij in overleg met u een andere koerier of transporteur sturen. U kunt er van verzekerd zijn dat deze plaatsvervanger een verlengstuk is van onze onderneming.
  • Vakkundig vervoer. Onze medewerkers en geselecteerde partners hebben jarenlange ervaring en zijn ware specialisten in deze tak van sport.
  • Milieubewust, steeds belangrijker in deze tijd. Mede om deze reden rijden wij in een zeer jong en modern wagenpark. Onze voertuigen voldoen aan de huidige emissie eisen.

Direct een transport boeken?

Bent u overtuigd van ons kunnen? Of mogen we voor u een proeftransport verzorgen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. U kunt ons middels email en telefoon bereiken. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar om u van dienst te zijn. Zo hoopt koerier Barneveld haar klanten zeer tevreden te houden. Klant gericht werken en uw tevredenheid zijn voor ons zeer belangrijk. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te bewerkstelligen. De koerier van Barneveld haalt uw pakket, pallet of zendingen bij u op volgens de gemaakte afspraken waarna deze via de kortste en snelste weg hun bestemming zullen bereiken. Of u nu een stadsritje heeft, een zending binnen Nederland of een verre internationale rit, we garanderen dat u tevreden zult zijn over onze diensten.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan