Koerier in Soest

De koerier in Soest

Sinds jaar en dag levert AVT Logistics haar koeriers en sneldiensten aan klanten in en om Amersfoort. Zo natuurlijk ook in het prachtige Soest. Als transport bedrijf weten wij als geen ander dat het prettig zaken doen is met iemand uit uw eigen omgeving. Dus wanneer u een prettige, ervaren koerier zoekt kunnen wij uw partner zijn. Heeft u een urgente zending binnen Nederland of elders in Europa? Wij zijn uw logistiek dienstverlener. Van Enveloppe tot complete vrachtwagen lading!

Allround logistiek specialist in Soest

Als kleine onderneming weten wij heel goed dat het noodzakelijk is om je op je kerntaken te richten. U zult daarom ook niet zitten te wachten op de logistieke afhandelingen van uw zendingen. Wij kunnen u dit uit handen nemen. U belt of mailt ons met uw vraagstuk of opdracht en wij voeren deze stipt, correct en snel voor u uit. Onze voertuigen zijn uitgerust met Track&Trace units. Hiermee kunnen wij altijd uw zending live volgen en wanneer er zich calamiteiten dreigen te ontwikkelen, hierop inspelen. Wanneer wij voor u onderweg zijn naar uw klant of leverancier, zijn wij feitelijk uw visite kaartje. Onze voertuigen zijn daarom altijd netjes en zijn onze vak chauffeurs netjes, klantgericht en beleefd.

Nog een aantal van onze sterke punten:

  • Korte lijnen, heldere duidelijke communicatie.
  • Stipt en correct, want een afspraak is een afspraak.
  • Uitgebreide, allround dienst verlening. Van Enveloppe tot complete vrachtwagen lading.
  • Echte vakmensen. Zowel onze eigen mensen als ook gerenommeerde partners waar wij al jaren mee samenwerken.
  • Jong wagenpark, klaar voor de toekomst en de emissie vereisten.

Bent u al overtuigd van onze diensten?

 Bent u al overtuigd van onze diensten? Of mogen wij voor u eens een proeftransport verzorgen? Uw koerier in Soest, denkt graag met u mee. Wat uw logistieke vraagstuk ook is, AVT Logistics BV regelt het voor u. Wilt u onze specialisten eens uitdagen of uitproberen? Neemt u dan gerust contact met ons op via de telefoon, email of met ons contactformulier onder aan de pagina.

Vraagt u gerust eens vrijblijvend een offerte aan