Koerier Amersfoort

De koerier van Amersfoort

AVT Logistics BV levert als koeriersbedrijf in Amersfoort transportdiensten aan de ondernemers in en rond Amersfoort. Dus wanneer u een betrouwbare en nette koerier zoekt komt u al snel bij ons terecht. In Amersfoort en omgeving zijn wij reeds jaar en dag specialist op het gebied van spoed vervoer van kleine tot grote zendingen. Heeft u een zending binnen Nederland of elders in Europa? AVT Logistics BV is uw aangewezen partner in Amersfoort.

Waarom u in Amersfoort kiest voor AVT Logistics?

AVT Logistics is een relatief kleine onderneming met moderne voertuigen. Al onze voertuigen zijn uitgerust met track and trace units zodat onze planners de voertuigen realtime kunnen volgen. Wanneer een van onze voertuigen dreigt uit te lopen op zijn planning door onvoorziene omstandigheden, wordt u direct door ons in kennis gesteld. Dat is de service van AVT Logistics in Amersfoort. Wanneer wij voor u onderweg zijn, fungeren wij feitelijk als uw visitekaartje naar uw klant of leverancier. Vanuit dat oogpunt zullen wij uw klant cq leverancier dan ook benaderen. Wat kunt u nog meer van ons verwachten wanneer u kiest voor onze dienstverlening?

  • Heldere communicatie en korte lijnen. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn is het gemakkelijker om rechtstreeks en persoonlijk contact te onderhouden. Dit komt de communicatie en klantvriendelijkheid ten goede. Onze chauffeurs(s) melden u direct wanneer uw zending is afgeleverd. Maar ook bij eventuele onvoorziene vertragingen kunt u van ons een contact momentje verwachten.
  • Stipt en correct. Wij zijn uw visite kaartje bij uw bedrijf of bij uw relaties. Daarom zijn onze voertuigen altijd netjes, onze chauffeurs keurig gekleed en verzorgd en houden wij ons aan de gemaakte afspraken.
  • Track & Trace. Onze moderne voertuigen zijn uitgerust met track & trace units. Wanneer u ons als koerier uit Amersfoort laat rijden weet onze planner altijd waar het voertuig zich bevindt.
  • Uitgebreide dienstverlening. Van klein pakket, tot complete trailer, wat uw transport behoefte ook mag zijn, bij AVT Logistics in Amersfoort weten we wat we doen. Onze experts kunnen al uw logistieke vraagstukken oplossen en we voorzien in alle mogelijke soorten van transport. Wat wij zelf niet aan kunnen, brengen we onder bij door ons geselecteerde partners waar wij al jaren mee samen werken.
  • Al onze medewerkers, van onze chauffeurs tot en met de planning en de door ons geselecteerde partners, zijn echte vakmensen. Ze beheersen alle disciplines in hun vakgebied en zijn daardoor echte professionals.
  • Steeds meer steden hanteren een milieu beleid, steeds meer plaatsen en landen weren oudere voertuigen uit milieubewuste overtuigingen. Natuurlijk staan wij voor een beter milieu en dragen wij ons steentje bij door ons wagen park in top conditie te houden. Daarnaast zijn onze voertuigen zeer jong en worden ze regelmatig vervangen om aan de nieuwste en laatste emissie vereisten te kunnen voldoen.

 Bent u al overtuigd van onze diensten?

Hebben we u al overtuigd van onze dienstverlening? Of zou u ons eens willen uitdagen om voor u een logistiek vraagstuk op te lossen? Dat kan geheel vrijblijvend. Neemt u gerust contact met ons op middels onderstaand aanvraagformulier, via email of telefonisch. Onze specialisten staan u graag te woord. De koerier van Amersfoort hoopt op uw klandizie om ook u te kunnen overtuigen van onze kracht en service. Koeriers werk is niet zomaar van a naar b rijden en een pakketje afleveren. Wij dragen uw naam met ons mee en leveren uw service en diensten aan.

 

Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan